Wil jij een bedrijfsvideo laten maken?

De afgelopen tien jaar mochten we tientallen organisaties en bedrijven helpen met het produceren van krachtige video-content. Onze klanten weten wat hoeveel impact een korte video heeft in een marketing- en verkoopstrategie. Zo laat je met een korte bedrijfsfilm in een paar minuten op een heel pakkende wijze zien wie je bent, wat je doet en wat het DNA van jouw organisatie is. Het is een onwijs cliché maar het is zo waar: één beeld zegt meer dan duizend woorden. 

Onze producties kernmerken zich door: 

  • Krachtige beelden 
  • Persoonlijke aanpak
  • Sterke inhoud dankzij onze journalistieke achtergrond
  • Helder productieproces met stappenplan
  • Plezier op de set 
Play Video
Play Video

Waar we vooral goed in zijn is het maken van video-content waarin mensen de hoofdrol spelen. Of het nou gaat om een klant succesverhaal, video-portret of recruitment video, wij brengen jouw klanten en de helden uit jouw organisatie op een mooie en authentieke manier in beeld.

Maar hoe gaat het nou in z’n werk, zo’n bedrijfsvideo maken?

Onze werkwijze

Stap 1

Creatief overleg

We bespreken welke boodschap je wilt overbrengen en welke woorden en beelden daarbij passen.
Stap 1

Stap 2

Offerte

Nu we weten wat je wilt en wat mogelijk is maken we een offerte met een beschrijving van de productie.
Stap 2

Stap 3

Script

Na akkoord op de offerte maken we op basis van de ideeën uit het overleg een video script. Met jouw feedback ligt er straks een helder filmplan zodat je precies weet hoe de video eruit gaat zien.
Stap 3

Stap 4

Opnamen en montage

Nu gaan we op pad om de video te schieten. Na de laatste opnamedag begint het montage proces. Je krijgt meestal al binnen één werkweek een eerste versie te zien.
Stap 4

Stap 5

Oplevering

Als we alle feedback hebben verwerkt voegen we eventueel nog ondertiteling toe en dan is het zover: je kunt je video met gepaste trots met de wereld gaan delen. Hoe snel je dan een eindproduct hebt? Som kan dit al binnen één maand na het eerste creatief overleg.
Stap 5

Aandacht

Met een promotievideo grijp je meteen de aandacht van je doelgroep. Eigenlijk is een bedrijfsvideo een startpunt voor elke organisatie die met video-marketing aan de slag gaat. 

Er zijn talloze manieren waarop deze video krachtig gebruikt kan worden; homepage van je website, social media, e-mail marketing, verkoopgesprekken, beurzen, evenementen etc. 

Maar wat kost een bedrijfsvideo? Die vraag krijgen wij natuurlijk vaak te horen. Elke video is anders en vraagt een andere inzet. Hoe meer tijd en opties je kiest, hoe meer een video kost. Hoeveel voorbereidingstijd is nodig? Hoeveel dagdelen zijn we aan het filmen? Is er animatie nodig of wil je mooie dronebeelden in je film? Allemaal factoren die invloed hebben op de prijs van een video promo. Reken voor een simpele bedrijfsfilm (weinig voorbereiding, halve dag filmen op locatie, anderhalve dag montage en muziek) een bedrag van €1500,- ex BTW.  

Wil je een idee hoe je op andere manieren video-marketing en video-communicatie kunt inzetten in jouw organisatie ? Bekijk dan deze andere formats waar wij onze klanten mee bedienen:

Play Video

Bedrijfsfilm

Hoe kun je in twee minuten uitleggen wat je doet en waar je voor staat? Vertel het met een bedrijfsvideo. Wij helpen je op weg.

Video Journaal

Twijfel je ook over de impact van jouw maandelijkse nieuwsbrief? Wij helpen je met de productie van een maandelijks video-journaal waarmee je de aandacht trekt op social media.

Play Video
Play Video

Klant succesverhaal

Heeft jouw klant een inspirerend verhaal over jouw product of dienstverlening? Deel het met een klant succesverhaal. Met onze ervaring in het maken van klant succesverhalen kunnen we snel en effectief werken.

Recruitment video

Steeds meer bedrijven zijn hard op zoek naar de juiste mensen. Hoe val je op in een tijd van personeelstekort? Met een recruitment video val je op. 

Play Video

Wil je een bedrijfsfilm of andere video-content laten maken en je wilt hierover met ons in gesprek? Neem contact met ons op en wij praten je bij over de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Eén miljoen euro. Nee hoor, grapje. We kunnen die vraag alleen beantwoorden als we weten wat je voor ogen hebt. Het maken van een goede video of animatie is niet goedkoop. Maar ga je voor kwaliteit en een heldere strategie dan zal het meer opleveren dan het kost.

Dat kan! Vertel ons wat je budget is, dan weten we snel genoeg of we jou kunnen helpen. Kijk, we hoeven niet rijk te worden, maar we willen ook geen rotzooi maken. Dus denk goed na hoeveel winst een video jou kan opleveren. En als je echt een heel krap budget hebt? Dan is geen video beter dan een slechte video.

Er komt behoorlijk wat bij kijken, maar maak je geen zorgen want wij hebben jarenlange ervaring en gaan je stap voor stap meenemen in het proces. Op deze pagina kun je meer lezen over onze werkwijze.

Soms kun je binnen één week al een video in handen hebben. De productie tijd is helemaal afhankelijk van wat je precies wilt en van je eigen beschikbaarheid. Stel dat je drie weken nodig hebt om een script te beoordelen, dan ben je zeker vier weken verder voor je een eindproduct hebt.

Wij maken al tien jaar bedrijfsvideo’s voor onze klanten. De formats waar zij ons veel voor vragen zijn aftermovies, bedrijfsfilms en klant succesverhalen. We doen veel in opdracht maar zijn ook als video-partner nauw betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe formats. Zo groeien onze klanten en blijven wij onszelf uitdagen om te vernieuwen.

In 2019 zien we steeds meer longformvideo content. Oftewel: mini-docs. Het zijn inhoudelijk sterke video’s die meer bijdragen dan de vluchtige filmpjes die je veel ziet. Zo’n lange video is trouwens vaak wel in delen te snijden waardoor het op meerdere momenten en (social media) kanalen gebruikt kan worden.

Je bent er bijna...

Vul het onderstaande formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.

75% voltooid

Wij haten SPAM en zullen jouw mailadres nooit misbruiken.