Wil jij een drone video laten maken?

Nog niet zo heel lang geleden had je een helikopter nodig om mooie luchtopnamen te maken. Nu zijn er drones. Zoek jij professionele drone beelden voor jouw project? Wij helpen je verder. 

De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het maken van dronebeelden voor onze producties. Wij noemen ze ook wel ‘killershots’ – beelden waarmee je meteen de aandacht van je kijker hebt gegrepen. Zo maakten we een YouTube serie over boeren en tuinders, ‘Boeiende Boeren’. De drone beelden van weilanden, akkers en boerderijen voegden veel toe aan deze producties. 

Een recenter voorbeeld was de promo voor P. Bos Veevoeders. De klant zag in dat luchtbeelden veel konden toevoegen aan de bedrijfsvideo en jubileumfilm. We maakten  beelden vanuit de lucht van de fabriek, het laden en lossen van ruw voer en als klapper op de vuurpijl: droneshots van acht vrachtwagens die in colonne de oprit van de snelweg opgaan. 

Play Video
Play Video

Drone beelden zijn nog nooit zo bereikbaar geweest. Maar waarom zijn onze drone beelden zo onderscheidend? Allereerst de kwaliteit van de beelden. We filmen met de meest recente drones en in 4K. Maar nog belangrijker: onze drone piloten zijn videomakers met oog voor beweging, compositie en detail. Onze droneshots tillen jouw video letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau.

Wil je een bedrijfsfilm of andere video-content laten maken en je wilt graag mooie luchtopnamen gebruiken? Neem contact met ons op en wij praten je bij over de mogelijkheden en kosten van het maken van luchtbeelden.

Veelgestelde vragen

Eén miljoen euro. Nee hoor, grapje. We kunnen die vraag alleen beantwoorden als we weten wat je voor ogen hebt. Het maken van een goede video of animatie is niet goedkoop. Maar ga je voor kwaliteit en een heldere strategie dan zal het meer opleveren dan het kost.

Dat kan! Vertel ons wat je budget is, dan weten we snel genoeg of we jou kunnen helpen. Kijk, we hoeven niet rijk te worden, maar we willen ook geen rotzooi maken. Dus denk goed na hoeveel winst een video jou kan opleveren. En als je echt een heel krap budget hebt? Dan is geen video beter dan een slechte video.

Er komt behoorlijk wat bij kijken, maar maak je geen zorgen want wij hebben jarenlange ervaring en gaan je stap voor stap meenemen in het proces. Op deze pagina kun je meer lezen over onze werkwijze.

Soms kun je binnen één week al een video in handen hebben. De productie tijd is helemaal afhankelijk van wat je precies wilt en van je eigen beschikbaarheid. Stel dat je drie weken nodig hebt om een script te beoordelen, dan ben je zeker vier weken verder voor je een eindproduct hebt.

Wij maken al tien jaar bedrijfsvideo’s voor onze klanten. De formats waar zij ons veel voor vragen zijn aftermovies, bedrijfsfilms en klant succesverhalen. We doen veel in opdracht maar zijn ook als video-partner nauw betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe formats. Zo groeien onze klanten en blijven wij onszelf uitdagen om te vernieuwen.

In 2019 zien we steeds meer longformvideo content. Oftewel: mini-docs. Het zijn inhoudelijk sterke video’s die meer bijdragen dan de vluchtige filmpjes die je veel ziet. Zo’n lange video is trouwens vaak wel in delen te snijden waardoor het op meerdere momenten en (social media) kanalen gebruikt kan worden.

Je bent er bijna...

Vul het onderstaande formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.

75% voltooid

Wij haten SPAM en zullen jouw mailadres nooit misbruiken.