Wil jij een drone video laten maken?

Nog niet zo heel lang geleden had je een helikopter nodig om mooie luchtopnamen te maken. Nu zijn er drones. Zoek jij professionele drone beelden voor jouw project? Wij helpen je verder. 

De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het maken van dronebeelden voor onze producties. Wij noemen ze ook wel ‘killershots’ – beelden waarmee je meteen de aandacht van je kijker hebt gegrepen. Zo maakten we een YouTube serie over boeren en tuinders, ‘Boeiende Boeren’. De drone beelden van weilanden, akkers en boerderijen voegden veel toe aan deze producties. 

Een recenter voorbeeld was de promo voor P. Bos Veevoeders. De klant zag in dat luchtbeelden veel konden toevoegen aan de bedrijfsvideo en jubileumfilm. We maakten  beelden vanuit de lucht van de fabriek, het laden en lossen van ruw voer en als klapper op de vuurpijl: droneshots van acht vrachtwagens die in colonne de oprit van de snelweg opgaan. 

Drone beelden zijn nog nooit zo bereikbaar geweest. Maar waarom zijn onze drone beelden zo onderscheidend? Allereerst de kwaliteit van de beelden. We filmen met de meest recente drones en in 4K. Maar nog belangrijker: onze drone piloten zijn videomakers met oog voor beweging, compositie en detail. Onze droneshots tillen jouw video letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau.

Wil je een bedrijfsfilm of andere video-content laten maken en je wilt graag mooie luchtopnamen gebruiken? Neem contact met ons op en wij praten je bij over de mogelijkheden en kosten van het maken van luchtbeelden.

Je bent er bijna...

Vul het onderstaande formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.

75% voltooid

Wij haten SPAM en zullen jouw mailadres nooit misbruiken.